Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Látogatást tett Székesfehérvár polgármesterénél a moldáv nagykövet Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 05.
ImageProtokolláris találkozás keretében fogadta dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere Oleg Ţulea moldáv nagykövetet. A városházi látogatás alkalmával a Moldovai Köztársaság diplomatája hangsúlyozva Székesfehérvár külkapcsolati nyitottságát, a két ország több kapcsolódási pontjáról egyeztetett a város vezetőjével.
Tovább...
 
Ecsettel a békéért Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 05.
ImageA Krajczáros Alapítvány In memoriam: A nagy háború hősei és áldozatai című vándorkiállítását Szlovákiában is bemutatták. A lengyel, magyar és szlovák művészek által készített és most bemutatásra került 80 alkotást összefogó tárlat üzenete a béke, mely olyan kincs, aminek hiánya csak akkor válik érzékelhetővé, amikor már nem birtokoljuk. A nemzetközi kiállítás sorozat támogatója Székesfehérvár Önkormányzata.
Tovább...
 
Emlőszűrés a Fejér Megyei Szent György Kórházban Nyomtatás E-mail
Írta: Szakonyi Balázs   
2017. június 05.
ImageA mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Radiológiai szakrendelésén a Hunyadi utcában működik.
Tovább...
 
Virágba öltözve készült Székesfehérvár Pünkösd ünnepére Nyomtatás E-mail
Írta: Kész-Varga Mónika   
2017. június 04.
ImageA több mint tíz éves hagyománynak megfelelően idén is virágba borult városunk Pünkösd alkalmából. A hétfőig zajló programsorozatot dr. Cser-Palkovics András polgármester és Ugrits Tamás püspöki irodaigazgató nyitotta meg a Városház téren.
Tovább...
 
Jövő héten elkezdődik az Arany János utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 04.
Jövő héten elkezdődik az Arany János utca, a Géza nagyfejedelem tér és a Szent II. János Pál pápa tér felújítása. Kicserélik a közművezetékeket, teljesen felújítják a burkolatot, valamint a Bazilika előtti területre üvegfedés kerül az egykori négykaréjos templom alapjai fölé. A munkálatok idején az Arany János utcába nem lehet majd behajtani, parkolási lehetőséget a Petőfi utcában és a Szent István téren biztosítanak a lakóknak.
Tovább...
 
A Borsófesztivállal avatják a Gasztroudvart Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2017. június 04.
ImageBorsótorta, csülkös, vagy éppen csirkemájas borsó, sőt, borsós tócsni is készült már Feketehegy-Szárazrét tavasznyitó közösségi programján, a Borsófesztiválon. Június 10-én, jövő szombaton harmadik alkalommal rendezik meg a családoknak, baráti társaságoknak szóló eseményt, amellyel egyben meg is nyitják a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ új Gasztroudvarát. A részleteket helyszíni sajtótájékoztatón ismertették.
Tovább...
 
A Balaton és a Velencei-tó a fő cél Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2017. június 04.
ImageA napokban 30 fok feletti kánikulával berobbant a nyári strandszezon, ráadásul a székesfehérváriak eleve kivételes helyzetben vannak, hiszen ha elindulnak, 40 km-es körzeten belül elérik a Balatont, a Dunát és a Velencei-tavat, de még az Adriai tenger horvát vagy szlovén szakaszai is 4-5 órányi autókázással elérhetőek.
Tovább...
 
Felújított járdaszakaszokat adtak át a Gáz utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2017. június 02.
Tegnap került sor a Gáz utca páros oldalán felújított járdaszakaszok műszaki átadására. A Víziváros újabb beruházása 9 millió forintból valósult meg, 260 méter hosszan.
Tovább...
 
13. Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 02.
ImageJúnius 2-án, 3-án és 4-én a fehérvárcsurgói Károlyi Kastély parkjában a Károlyi József Alapítvány ismét megrendezi az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napokat (kiállítás és vásár), amely minden évben számot tart a látogatók örömére és a szakemberek érdeklődésére. Kiemelt témák : a Fa és az Írisz.
Tovább...
 
"Kivirágzik" a Belváros Nyomtatás E-mail
Írta: Varga Andrea   
2017. június 02.
ImageA könyv, az olvasás lesz idén a Pünkösdi Virágálom kompozícióinak témája: a hagyományokhoz híven a Belváros több helyszínén láthatják az alkotásokat a látogatók a hosszú hétvégén. A mesterek mellett a "kisinasok" is megmutatják, mit tudnak: 2017-ben először diákcsapatok is bemutatkoznak a Fő utcán.
Tovább...
 
Vakációnyitó rendezvény a nyári szünet köszöntésére Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2017. június 02.
ImageSportprogramok, különféle bemutatók, kézműveskedés és koncert is szerepel az ingyenes vakációnyitó rendezvény programjában, melyet a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ rendez. Június 2-án, pénteken délután a Palotavárosi Központi Parkban várnak kicsiket és nagyokat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 Következő > Utolsó >>

Eredmények 11881 - 11891 / 20389